Кожата е по-красива с Shiseido Future Solution LX

През 2009 Shiseido лансира линията в грижа за красивата кожа Future Solution LX, базирана на отличеното с награда откритие Skingenecell 1P.

Skingenecell 1P е изцяло нов подход в науката за кожата, който повишава жизнеността на клетката и значително подобрява качеството на кожата.

Shiseido добавят три нови продукта към Future Solution LX – серум, крем за тяло и днвена емулсия.

Future Solution LX Superior Radiance Serum
може да използвате сутрин и вечер след почистване на кожата. Серумът подобрява качеството на кожата и нейната устойчивост, справя се с неравния, сивкав тен, обезцветяването, зачервяванията и белезите от акне. Благодарение на уникалната формула с ексклузивна за Shiseido технология за сияйна кожа с двойно действие и растителните съставки като зелен чай Уджи, екстракт от супер био мая и звезден плод, бръчките са изгладени, порите минимизирани. Всяка капка съдържа комбинираната сила на революционната избистряща съставка перлен хибрид комплекс и Skingenecell 1P, за да направи кожата младежки сияйна.

Технологията с двойно действие – перлен хибрид комплекс и Skingenecell 1P – не само изравнява тена, но и предпазва от появата на нови петна.


Future Solution LX Total Regenerating Body Cream
е регенериращ крем с богата, копринено мека текстура, който подобрява качеството на кожата. Ексклузивната технология за емулсификация прави кожата по-сияйна и по-устойчива. Луксозният аромат допринася за цялостното изживяване. Кожата остава хидратирана през целия ден, предпазена е от стареене. Кремът се справя успешно и с подпухването, като подобрява микроциркулацията, стяга и тонизира кожата.

Другото ново попълнение в линията е Future Solution LX Total Protective Emulsion SPF15.
Високоефективна емулсия действа върху естествената защита на кожата, за да подобри нейната устойчивост и да я предпази от вредните фактори на околната среда и стареене. Кожата е по-сияйна, по-свежа и по-гладка, защитена с фактор срещу слънчевите лъчи. Емулсията е и перфектна база за грим.