Кожата е обновена само след една седмица с Anew Reversalist

Avon Anew Reversalist подобрява външния вид на кожата само за една седмица.

Благодарение на обновената формула на серията Anew Reversalist фините линии и бръчките намаляват още по-бързо – 93% от жените забелязват подобрен вид на кожата само след седмица.

Как действа иновативната формула Tri-Elastinex? Осигурява пълно възстановяване на кожата на клетъчно ниво в три стъпки – обновяване на кожните клетки, регенериране на кожните протеини и реконструиране на връзките между слоевете. Така почти мигновено кожата е хидратирана, а стегнатият ѝ вид е възстановен.

Козметичният бранд допълва серията и с експресен коректор за бръчки Anew Reversalist Express Wrinkle Smoother, който ще изненада приятно всяка дама. Под формата на крем-пудра с копринена текстура в изискана, плъзгаща се опаковка, коректорът заглажда фините линии и бръчките на момента. Създаден по иновативната технология Tri-Elastinex, коректорът действа и с течение на времето, като заличава фините линии. Може да го нанесете с нежни потупвания с пръсти след крем или грим.

Дневен крем със защитен фактор 25

Нощен крем

Експресен коректор

В серията Anew Reversalist ще намерите дневен крем със защитен фактор 25, нощен крем, подмладяващ околоочен крем, подмладяващ серум и бързопочистващ крем.


За да имате здрави и красиви нокти

Стъпка по стъпка към перфектния контур
8 трика с основа за грим правят кожата безупречна
Най-добрите грим техники, които правят очите по-големи