Кожа без несъвършенства с Bioderma Sebium Al correcteur

Bioderma допълва гамата Sebium с нов продукт – Al correcteur с двойно действие.

Гамата Sebium е насочена към мазната и склонна към акне кожа.

Сега освен добре познатия Sebium Global, който благодарение на патентования комплекс Bakuchiol + Fluidactiv променя състава на себума и го прави като този на здравата кожа, за мазната кожа се появява и продукт с двойно действие.

Sebium Al correcteur действа срещу несъвършенствата и придава козметичен завършек, като премахва пъпките по биологичен път, успокоява зачервените зони, изравнява тена и матира.

С Al correcteur само в две лесни стъпки ще прикриете несъвършенствата. За локално действие срещу пъпките използвате зеления коректор. С негова помощ възпалението е успокоено, а зачервяването неутрализирано. За удобно нанасяне коректорът има вградено огледалце.

След това идва тонираният крем, който регулира качеството на себума и лекува комедогенозата, благодарение на патента Fluidactiv. Съставката еноксолон има незабавно успокояващо действие и действа противовъзпалително. Глицеринът хидратира и омекотява кожата. За перфектен завършек кремът прикрива несъвършенствата, изравнява и матира тена.

Sebium Al correcteur може да нанасяте сутрин и когато е необходимо да прикриете несъвършенства по кожата. Съвместим е и с медикаментозно лечение.

Парадоксът, който наричаме “шопинг терапия”
Какво ви трябва за рисунки по ноктите у дома