Косата е по-здрава и гъста само за 14 дни

Колко често употребяваме думата “обем”, когато говорим за красивата и здрава коса?

Има едно важно условие за постигане на естествен обем на косата – косъмът трябва да е здрав, а косата – гъста.

Пробвахме новата серия Pantene Thick & Strong, която обещава по-здрава коса и останахме очаровани. Новата формула на продуктите включва специална кератинова система, която подсилва структурата на косъма, като придава гъст и здрав вид на косата.

Кератинът е основен, силен протеин в структурата на косъма, ноктите и кожата. Именно кератинът прави косата здрава и силна. Шампоан, балсам, маска и спрей за моментален ефект са новите предложения от Pantene, благодарение на които ще се сдобиете с мека, гладка и жизнена коса с естествен обем.

Какво ни хареса?
Само с едно измиване косата става гладка, мека и изключително жива. Подобна уникална мекота доставя истинско удоволствие. Видимо косата е по-здрава, подхранена и хидратирана. Деликатният аромат на продуктите е изненадващо траен, а шампоанът и балсамът са икономични, достатъчно е значително по-малко количество от стандартното, за да измиете дългата коса.
Още с първото измиване ще усетите косата приятно гладка и буквално скърцаща от чистота. Маската подсилва ефекта на шампоана и балсама, а спреят придава моментална мекота и жизненост, без да утежнява косата и без да оставя неприятното усещане за мазна коса.

Ефектът се дължи на подобрената формула на Pantene Thick & Strong с кератинова система за защита – благодарение на кератина при редовна употреба на всички продукти от серията структурата на косъма заздравява. Това го прави по-дебел и косата става по-гъста и плътна. Това от своя страна създава естествен обем, на какъвто всяка жена би се радвала. Pantene Thick & Strong обещава само за две седмици тънката и слаба коса да се превърне в здрава и плътна.


Ани Софрониева

Най-доброто от Лупита Нионго на червения килим
Обувките на една принцеса

Кейт Мидълтън преди принц Уилям
Модната еволюция на Кейт Мидълтън
На червения килим на Оскарите: най-добре облечените звезди
Оскари 2014: Най-доброто от афтър партитата