Когато трябва да върнем живота на косата си

Ако косата ви се нуждае от повече подхранване и блясък след морето, опитайте маслата Exquisite Oil.

Тези невероятни продукти са подходящи по всяко време на годината. Но една подобна богата и дълбоко възстановяваща грижа е особено необходима в края на лятото. Точно сега забелязваме, че дължините на косата са изтощени и по-сухи, а връхчетата са започнали да цъфтят. Косата се заплита и след измиване я разресваме трудно.

Точно тогава с готовност посягаме към продуктите за коса с луксозни масла. 
След Exquisite Oil с моринга, Biolage обогатява гамата с още две масла с таману и монои за персонализирано подхранване и блясък.  

Масло от моринга: едно от най-могъщите антиоксидантни масла в природата. В Египет е познато като дървото чудо заради невероятните си антиоксидантни свойтства. В други държави и култури се използва за пречистване на водата, с медицински и лечебни цели.

Масло от монои: произлиза от Таити. Маслото от монои е открито преди повече от 2000 години в Нова Зеландия. Използвало се е за медицински, козметични и религиозни цели. От много години се използва в козметиката за кожа и коса. Познато със своето омекотяващо действие. 

Масло от таману:
Произхожда от Африка. В днешно време се отглежда в тропиците. Маслото от таману има изключителни обновяващи свойства и има широко използване в козметиката. 
Ние харесахме маслата Exquisite Oil не само защото подсилват и омекотяват косъма, но и заради мултуфунционалната им употреба.
Можете да масажирате косата с тях преди шампоана за омекотяване, както и като маска върху много сухите краища. Друг вариант е след шампоана да втриете съвсем малко количество в дължините на косата са по-лесно разресване. Няколко капки от маслата можете да добавите към обичайната си маска за коса. Подходящи са дори и като защита на косъма при употребата на сешоар или преса.

И, разбира се, винаги остава особеното удоволствие от богатата текстура и финия аромат употребата на продуктите. 

Ето ги първите официални снимки на кралското бебе!
Визия на деня: Нина Добрев в райе и цветен принт
Новите татуировки на звездите – на снимки в Instagram