Кофеин и черен пипер срещу целулита с bioten Cellufight

Продуктите от серията bioten Cellufight ще ви помогнат да тонизирате и изгладите кожата на тялото си дори в малкото оставащи седмици до плажа.

В борбата срещу целулита имаме нужда от постоянство, изразяващо се в достатъчно движение и здравословни навини на хранене. А козметичната грижа е третият важен фактор за това да се появите на плажа с гладка и стегната кожа.

Тази година ви предлагаме да опитате новата антицелулитна серия bioten Cellufight. С активни съставки, които действат в дълбочина, продуктите ще помогнат да изгладите неравностите по кожата на тялото и да й придадете стегнат вид.

Кофеинът в състава на продуктите подпомага разграждането на мазнините, освобождава токсините и спомага за отделянето на ензим, който свива мастните клетки.

Гуараната активизира метаболизма и извежда токсините. Морските водорасли действат върху мастните депа, като намаляват ефекта на портокалова кожа.

Черният пипер пък осигурява загряващия ефект, който стимулира микроциркулацията.

Най-ефикасният начин за нанасяне на продуктите против целулит е чрез активен масаж. bioten Cellufight Massage Cream е крем, специално предназначен за масаж, със загряващ ефект.

За тези, които предпочитат по-бърз и удобен начин на нанасяне, Bioten предлага и дренажен гел с интензивен ефект, който помага за отстраняването на излишната вода от тъканите и елиминира токсините.

Преди да нанесете масажния крем или дренажния гел, подгответе кожата с ексфолиращия душ-крем, който допълва серията против целулит bioten Cellufight.

Отново с кофеин и гуарана, душ-кремът съдържа и витамин E, който се грижи за естествения баланса на кожата, а натрошените костилки от маслини спомагат за естественото ексфолиране на кожата. Освен че кожата е освежена след употреба, тя е и перфектно подготвена да абсорбира активно действащите формули на следващите продукти против целулит.

Използването на душ-крема два пъти седмично отстранява мъртвите клетки и подобрява циркулацията, като подготвя кожата за масажния крем или дренажния гел.

А сега Bioten ви дават възможност да спечелите комплект от 5 продукта по избор.

Спечелете титлата Фен №1 на Bioten и подаръци, като харесате страницата на марката във Facebook.

Визия на деня: горещото жълто на Джесика Алба
Вкусна бамя с нахут с марокански привкус
Мъжът Дева е стабилен и сериозен любовник
Как да се грижим за татуираната кожа