Какво е общото между виното и червилата?

Ако сте фенове на червеното вино и червилата (като нас!) със сигурност ще се зарадвате да научите, че тези две неща се срещат в новата линия на Labiotte. 

Козметичната компания пусна на пазара червила, вдъхновени от алкохолната напитка. И по-точно от цветовете на различните видове вино, започвайки от класическо червено и минавайки през няколко нюанса, за да стигнем до богатото бордо. 

Най-интересна е опаковката на декоративната козметика – червилата идват в симпатични гилзи, имитиращи малки бутилки с вино. Това вече е оринална добавка за козметичния ни несесер!

Продуктите на Labiotte вече се превърнаха в хит в Instagram и ако можем да вярваме на beauty гурутата, цветовете им са добре пигментирани и дълготрайни. Освен това червилата имат и приятен аромат. Но не на вино, разбира се! 

И както много революционни beauty идеи, и тази води своето начало от Корея, където за грижата за красотата няма никакви граници. Чудим се дали от Labiotte ще пуснат и линия, вдъхновена от белите вина, с различни нюанси телесно червило например?