Какъв по-добър подарък за Коледа от това?

Спестете си притесненията и заложете на най-сигурното: подаръчни козметични комплекти

Много трудно е да сбъркате с подаръчните комплекти: те винаги съдържат всички необходими козметични продукти, които най-често са пригодени за всеки тип кожа, което ги прави подходящи за почти всяка дама.

Wish List: Коледният шопинг списък

Ако изберете луксозни подаръчни комплекти, то тогава си гарантирате пълен успех: специално подбрана козметика с уникални аромати, поднесена в красива опаковка, със сигурност ще трогне всяка жена.

За да се вдъхновите за Коледа, ви предлагаме 5 луксозни подаръчни комплекта на много достъпна цена, които да добавите към празничния шопинг лист още сега: 

IDC комплект за баня активен въглен 2 части

Комплектът е на основата на активен въглен. Активния въглен e най-силният природен детоксикатор, отстранява с лекота замърсяванията и остатъчните субстанции вследствие на клетъчните функции. Свойството му да абсорбира активно токсините е известно отдавна. Все по-често той се използва в козметологията и естествено в домашната медицина.

Комплектът съдържа:

Душ гел 120мл.

Скраб за тяло 100мл.

IDC комплект за баня шейна Vintage Rose 4 части

Този подаръчен комплект не само съдържа продукти в размер за пътуване! Шейничката може да се използва като коледна декорация. Така подаръкът става 2 в 1!

Комплектът съдържа:

Душ гел с аромат на роза 60мл.

Лосион за тяло с аромат на роза 65мл.

Гъба за тяло

Декоративна метална шейничка

Raphael Rosalee луксозен комплект 6 части масла от арган и ший Bella 100

Маслото от ший и арган съдържат естествени овлажнители, които действат благоприятно при суха и загрубяла кожа. Невероятните противоалергични и антибактериални свойства на маслото от ший успокояват възпалената кожа.

Двете масла имат благоприятен ефект при бръчки и стрии, защото правят кожата по-еластична и мека, като стимулират производството на колаген. Аргановото масло помага както за суха, така и за мазна кожа, като контролира отделянето на мастния секрет

Комплектът съдържа:

Душ гел 520мл

Пяна за вана 100мл

Пилинг за тяло 100мл

Лосион за тяло 150м

Крем за стъпала 30мл

Крем за ръце 30мл

Raphael Rosalee луксозен комплект 8 части зелен чай Bella 30

Продуктите в комплекта са изцяло изработени от естествени масла.

Зеленият чай е мощен антиоксидант, който успокоява кожата, като заглажда несъвършенствата, свива порите и намалява секрецията на себум (особено полезен ефект за хората с по-мазна кожа).

Освен това, чаят подобрява тонуса на кожните кръвоносни съдове и разнася формираните отоци по кожата. Стяга кожата и възстановява структурата на колагена.

Не на последно място – видимо заглажда бръчките и поддържа естествения тен на кожата.

Комплектът съдържа:

Душ-гел 260мл

Лосион за тяло 260мл

Спрей за тяло 100мл

Сапуни 4 х 4г

Пилинг за тяло 100мл

Соли за вана 150г

Гъба за тяло

Плетена кошница, подходяща за всяка баня

Raphael Rosalee луксозен комплект 7 части шоколад и боровинка Embassy 130

Още един подаръчен комплект, който може да се използва и след като продуктите бъдат извадени от него. Мини шкафчето във винтидж стил ще внесе много стил и изисканост във всяка баня, а козметиката ще отведе сетивата ви на едно ароматно пътешествие.

Комплектът съдържа:

Душ гел 260мл

Пяна за вана 260мл

Пилинг за тяло 160мл

Лосион за тяло 160мл

Гъба за масаж от луфа

Гъба за баня

Дървен шкаф във винтидж стил