Какъв е мъжът на Dolce&Gabbana?

Защо от Dolce&Gabbana избраха едно от лошите момчета на Холивуд за лице на новия мъжки аромат Intenso?

Intenso е чист инстинкт, силата на една свободно изразена емоция. Това е властта на един непоколебим мъж, чието сърце принадлежи на традициите, но е с поглед, вперен в бъдещето. И ако това определение извиква някакъв образ в съзнанието ни, то той определено е на Колин Фарел. 
Ирландецът се присъединява към колегата си Матю Маконъхи и британския модел Дейвид Ганди, които също са били лица на парфюмите на Dolce&Gabbana. 
„Колин въплъщава всички аспекти на мъжа Intenso. Физиката му контролира, а очите му имат дълбочина и са пълни с живот. Като актьор и като мъж, той прекрасно олицетворява сила, нежност и чар, качествата, които ние си представяме, че притежава мъжът, използващ новия ни аромат,“ заявява Доменико Долче. Гледайки рекламната кампания, която Фарел засне за аромата, напълно се съгласяваме с думите на дизайнера. 
Intenso е дървесен аромат, който започва с ухание на блестящи акватични нотки и зелени акценти босилек и лавандула. Неговата дълбочина се дължи на напълно ново откритие в олфактивния свят: нотки Moepel (известно още като млечното дърво), извлечени от цветовете и листата на дървото с помощта на специална технология. Нотките Moepel придават индивидуалност и характер на сърцевината и базата, обгръщайки ги с луксозни цветни, балсамови и медени акценти.
Тютюневата мъжественост допълнително е подчертана от меки сухи нотки абсолю от сено и трици.  Наситеността и силата идват от дълбочината на комбинацията между лабданиум, сандалово дърво и кипарис. Контраст между свежест, топлота и пищност, които завършват композицията на аромата и подчертават дървесния му чар. 
Intenso е елегантен и чист. Той е емблематичният почерк на съвременния мъж.
Горещ тренд: как да комбинираме маникюра и бижутата
Горещ тренд в грима: ярка очна линия без прецизност
5 бързи бюти хитрини за перфектен вид
Кой аромат ви подхожда според личността