Как да постигнем перфектния nude грим

Каквито и да са тенденциите, nude визията в грима подчертава по най-добрия начин естествената красота. Меки бежови и бронзови нюанси, нежни и леки розови контури подсилват натуралното сияние на лицето.

Ето защо този вариант е перфектният за всеки сезон и особено за пролетта. Тенът на кожата е изравнен, скулите са деликатно подчертани, а клепачите са оцветени в ненатрапчиви нюанси на бежовото, прасковеното и бронзово-златистото. Вечерта пък можем да заложим на опушения грим в шоколадови нюанси, който отива на всеки тип лице и изглежда подходящо при всякакви поводи.

Ако и вие като нас сте запалени по nude нюансите, ви съветваме да заложите на комбинация няколко цвята, с които да постигнете красиви преливки върху клепачите. Ние се спряхме на луксозната колекция Artistry palette collection на Profusion Cosmetics, която обединява отделни палитри за очи, скули и вежди в наситени цветове. Палитрата включва всички необходими нюанси, за да бъде допълнена всяка грим колекция със спиращи дъха матиращи, сатенени и блестящи ефекти.

Ако пък искате компактна палитра, която да носите със себе си при всяко пътуване, заложете на Nude, Amber и Smoky eyes, които съдържат по 12 сенки с вариращи нюанси с двустранна четка, за лесно преливане на цветове и постигане на желаните ефекти. Палитрите Day Face & Glam Face включват освен сенки за очи, и за вежди и скули.

Няма да излъжем, ако кажем, че особено ценим продуктите, които по практичен начин съчетават различни функции. Затова не можем да подминем и многофункционалната палитра Trendsetter Palette, която съчетава всичко необходимо за създаване на уникален грим за минути. Pro eyes и Pro face съдържат по 20 сенки, както и всичко необходимо за перфектна визия – Pro higlight и Pro conceal & contour съдържат 12 хайлайтъра и 3 професионални четки за грим.