Изразителният поглед е най-доброто грим оръжие

Изкуствените мигли, на които знаменитостите често залагат за бляскавите събития, далеч не са единственото, а и най-практичното решение, когато става дума за нашето ежедневие. 

А каквото и да си говорим, красивите, подчертани и извити мигли са задължителна част от всеки грим, дори и минимален, какъвто често избираме за през деня. И докато при вечерния макиаж е съвсем нормално да използваме една идея повече спирала, за да постигнем желания ефект, сутрин рядко имаме нужното време, а и не желаем да 1натоварваме очите си допълнително.

Решението за изразителен поглед се крие в естествено дългите и красиви мигли. За да изглеждат така, както на нас ни се иска, обаче, трябва да полагаме специални грижи за тях. Най-важните са две: почистване и подхранване. Почистването е абсолютно задължително за цялото лице, но е особено важно за миглите, тъй като останалото количество спирала и сенки може да предизвика оредяване, накъсване и дори инфекции. 

Колкото до подхранването, грижата Doble-Lash на Mavala ще се погрижи за това. Благодарение на комплекс от натурални съставки, тя стимулира фазата на растеж и фазата на трансформация на косъма (наричани анагенна и катагенна), и същевременно забавя фазата на падане на косъма – телогенна. Екстрактът е също така богат на гликолова киселина, която спомага за проникването на възстановяващите активни съставки във фоликула на косъма. Бифида фермент лизат от млечни ферменти се грижи косъмчетата да са хидратирани и подхранени в дълбочина.

Double-Lash се нанася вечер, след като сте почистили клепачите си от дневния грим. Благодарение на апликатора лесно разпределяте продукта от корена до върха. Оставете го да действа през нощта, а на сутринта няма нужда да го премахвете от миглите, преди да започнете с make up ритуала си.

Запомнете обаче, че трябва да бъдете постоянни, редувайли почистване и грижа, за да видите първите резултати върху миглите си след 30 дневна употреба. Тъй като Double-Lash стимулира растежа и подхранва структурата на косъмчетата, той без проблем може да бъде използван и върху веждите.