Използвайте силата на корейската козметика за съвършена кожа

Новост на българския пазар – марката JOWAÉ идва от Корея и изкушава с прецизно формулирани продукти със средно 93% естествени съставки.

Огромният интерес по целия свят към корейската козметика не е случаен. В Корея красивата, съвършено гладка кожа не е просто каприз на жеската суетност, а въпрос на престиж и уважение. Корейските жени отделят повече средства за козметика, отколкото жените във всяка друга азиатска държава.

Вече и дамите у нас могат да се възползват от експертизата на бранда JOWAÉ. Марката е етична, натурална, а името й в превод означава “хармония”. Растенията, използвани във формулите на продуктите, са добре познати в азиатската фармакопея и са внимателно селектирани в партньорство с корейския професор Ки Хюн Ким, завършил Фармация в университетите Харвард и Sungkyunkwan.

В сърцето на формулите на продуктите е иновативната патентована съставка Лумифенол, извлечена от растението дебелец. Тя действа едновременно в четири посоки, всяка от които е съществена част от традиционния корейски ритуал за разкрасяване на кожата.

Тя защитава, детоксикира и възстановява кожата и й придава блясък. Естествените защитни свойства на кожата и клетъчният метаболизъм са активирани, което перфектно я подготвя за днешния динамичен начин на живот, в който сме подложени на ежедневен стрес и външни агресори.

Приоритет за всяка съвременна жена, разбира се, е и чистотата на продуктите. Формулите на JOWAÉ са без парабен, феноксиетанол, минерални масла, силикон, съставки с животински произход или синтетични оцветители. Това ги прави много подходящи дори за чувствителна кожа.

Специално отношение откриваме и в разработката на флаконите на марката. Опаковките на продуктите са със специфичен, нежен зелен цвят „Koryo“, вдъхновен от корейската керамика.

Научете още на сайта www.jowae.bg