Изпълващото усещане да вкусиш насладата на живота

Този празничен сезон ви предлагаме да предприемете едно пътешествие до момента в собствения си живот, в който, загърбили рутината и оставили се на вълната на щастието, всяка от нас спира и се наслаждава на собствената си сила, независимост и магнетична женственост. 

Именно този момент служи за вдъхновение на парфюмеристите от BOSS, които успяват да го уловят и въплътят в нежно розов флакон. BOSS MA VIE Pour Femme е новият аромат от Boss, който завършва триото, започнато с BOSS NUIT Pour Femme и BOSS JOUR Pour Femme. Негово лице е холивудската актриса Гуинет Полтроу, която излъчва неподправена грация, увереност и сила, така характерна за жената на марката. 
“Толкова съм щастлива да бъда част от лансирането на третия дамски аромат на Парфюми BOSS – BOSS MA VIE Pour Femme. Обожавам концепцията на аромата и това, че представя време за почивка и наслаждаване на момента. Всеки ден изпитвам тези моменти, в които си мисля колко хубав е животът. Това са онези мигове, които са толкова прости и чисти и наистина те свързват със сърцето ти.“
Облечена в строг и елегантен смокинг, който допълнително подчертава нейната красота и независимост, Гуинет е перфектното лице на бранда BOSS. Джейсън Ву, творчески директор на марката, създава модела специално за нея и кампанията, а самият дизайнер заявява: “Няма нищо по-шик и въздействащо от смокинг и решението беше лесно. Ключовите елементи, за да бъде успешна една визия, са красива кройка, добра форма и уверена жена, а тук имаме и трите.”
Връхните нотки в BOSS MA VIE Pour Femme на кактусов цвят улавят освежаващата, зелена свежест на упоритото пустинно растение, давайки уникален и модерен нюанс на аромата. Известен с това, че демонстрира безусловна любов към живота във всякакви условия, кактусът събужда ярка и мотивираща светлина, възпламенявайки жената BOSS да живее истински живота си, усещайки удоволствието във всеки един момент.
Разцъфнал букет в сърцето на BOSS MA VIE Pour Femme разкрива ключовите цветя на BOSS NUIT Pour Femme и BOSS JOUR Pour Femme с деликатен и женствен розов туист. Изискана розова фрезия и венчелистчета жасмин са съчетани с нежна пъпка на роза, създавайки естествена цветност. Наситената топлина на фино дърво и кедрово дърво оформя базата на аромата.