Изкуството да съблазняваш

Ще успеете да очаровате любимия си с двойката аромати SO DUPONT на луксозната марка ST Dupont.

Ароматите на двойката пристрастяващи парфюми ще ви накарат да преживеете една незабравима любовна среща и да се насладите на компанията на любимия човек. Всяка влюбена двойка мечтае да се впусне в романтично пътешествие из уличките на Париж и да изживее своя магически момент на съпреживяно щастие. Докато космополитния град спи, двойката се разхожда по бреговете на Сена, възхищава се на невероятния изглед и блещукащите светлини и затаява дъх, с желанието този миг никога да не свършва. 



Вдъхновени от този неповторим за всеки любовен трепет, в съчетание с елегантната аура на френската столица, ST Dupont създават двойката любовни лимитирани аромата SO Dupont. 
Шикозни аромати 


Дамският парфюм е флорално, плодово дървесен коктейл, чийто върхови нотки разкриват бленда от сочна круша, кисел касис и искрящ грейпфрут. Свежото усещане плавно разкрива сърцето на аромата, което искри като букет от бели божури и виолетки. Подправени със сочни малини, те придават лек пудрен нюанс на композицията, която с разгръща в чувствени акорди на сандалово дърво, кашмир и топла смола от бял бор.  
Мъжкият аромат е дървесно-фужерен микс, който в началото привлича с акорди на свежи цитруси, като лимон и розов грейпфрут, подправени със зелен кардамом. Сърцето на композицията съчетава звездовиден анасон, хрупкава ябълка и свежа мента. На финала уханието ни очарова с акорди на пачули, палисандрово и кедрово дърво, които придават сила и елегантност на парфюма.

Емблематичен дизайн 


Флаконите на дуото SO Dupont са съобразени с изискаността и духа на марката, като нощната версия е деликатно подчертана с изисканата черна сатенена панделка върху дамския флакон и черния лак подчертаващ извивките на мъжкия флакон. Визията на опаковките е силно въздействаща и ни кара да полетим на крилете на мечтите, тъй като разкрива осветения през нощта фонтан на площад Конкорд и неговото неповторимо очарование.