Изискан аромат за мъже с авантюристичен дух

Бунтарски характер и небрежност, подчертани от излъчване на уверения в себе си мъж – такъв е мъжът, на когото ще приляга като втора кожа класическото ухание от Valentino.

За мъжа, който цени семплите неща, но забелязва детайлите, за мъжа, който живее в настоящето, но осъзнава миналото – Valentino Uomo е с италианска бленда, създадена на базата на внимателно подбрани съставки, чиито аромати пасва идеално на мъжа, изпълнен с контрасти, но така неустоим и винаги актуален.

Valentino Uomo е класически парфюм с аромат на опушено дърво. Акордите на пикантен бергамот и подправки са фино докоснати от аромата на мирта. Уханието разцъфва с меките нотки на кафе и блестящите тонове на крем gianduja, подсилени от обвиващ мускусен привкус на бяла кожа, която разкрива величието на кедъра.

Дизайнът на флакона интерпретира търсенето на уникалната комбинация от вечната класика и съвременност. Стъклото е орелефено в призми, подобни на шипове, които напомнят декоративните тухли на патрициевите дворци. Метална лента следва овала на флакона и маркира силуета на марката: Valentino. Парфюмът е поставен в кутия със семпъл черен етикет инкрустиран със злато.