Изберете перфектната защита за кожата от Carroten

Цялостна линия иновативни слънцезащитни продукти от Carroten с природни съставки като екстракт от морков и витамини А и Е осигуряват защита и естествен тен.

Вече добре познаваме марката Carroten и по традиция ѝ се доверяваме с лекота, когато дойде време да защитим кожата си от лятното слънце.

Тази година, марката ни дава още по-богат избор с нови продукти.

Сред тях са BB крем, бебешки крем за лице и тяло с фактор 50, грижа за след слънце, както и мляко с ултра лека формула.

BB крем с минерални пигменти и витамини

Перфектният избор за градското ежедневие. Осигурява равномерно покритие, като прикрива кожните несъвършенства, действа против стареене, стимулирайки регенерирането на кожата чрез комбинация от колаген, еластин и гликоген, а слънцезащитният фактор 25 предпазва кожата от вредните лъчи.

Серия за грижа за след слънце

Възстановява естествените нива на влажност в кожата, като по този начин я прави мека и спомага за по-дълготраен тен. 48-часовата хидратация е в резултат на овлажняващата система Ultra Hydrator Hydroviton ® Plus. Серията включва мляко за тяло и крем за тяло, който може да използвате след изгаряне – ще успокои зачервяването и сърбежа.

Със защитен фактор 25 е ултра лекото мляко за тяло Ultra Light SPF25. Специалната формула придава на млякото лека, немазна и охлаждаща текстура.

Защита за деца

Carroten се грижат и за най-малките плажуващи с бебешкия крем за лице и тяло с фактор 50. Baby Face & Body Cream SPF50+ е за бебета и деца от 6 до 36 месеца. Това е първият продукт на Carroten продукт със 100% естествени филтри. Без парабени, силикони, синтетични оцветители и алкохол, хипоалергенен и дерматологично тестван, бебешкият крем осигурява необходимата грижа за нежната бебешка кожа, като я предпазва от агресията на слънчевите лъчи.

Сред останалите продукти на Carroten са деликатните емулсии на слънцезащитните млека и млека-спрей, които позволяват бързо и удобно нанасяне.

Олио с масла от морков, кокосов орех и слънчоглед помага за по-бързо придобиване на естествен тен, а за още по-интензивно действие в гамата е включен и гел Sunsations SPF10, благодарение на който ще се сдобиете с разкошен загар.

Серията Botanicals с есктракт от зелен чай и жасмин осигурява ефективна защита на клетките срещу действието на свободните радикали и от раздразнение, причинено от слънчевите лъчи.

Complete System са продуктите за цялостна защита на лице и тяло, които оказват влияние и върху преждевременното стареене на кожата.

Не са пропуснати и хората с чувствителна и алергична кожа. Иновативна формула с пантенол и бизаболол предпазва кожата от зачервявания и раздразнения, причинени от излагането на слънце.

Серията Carroten Kids е разработена специално за деца. Висока защита предпазва деликатната детска кожа от вредните лъчи, а леката текстура и ароматът правят нанасянето по-приятно за децата. Витамини А и Е и d-пантенол се грижат за мекотата на кожата. Продуктите са дерматологично тествани, без парабени и с водоустойчиви формули, които позволяват на малчуганите да се радват на игри във водата.

А сега Carroten се грижи лично за всеки. Марката създаде специално приложение във Facebook, наречено Sunny friends. Там всеки ще може да получи ценни съвети за избора на най-подходящи слънцезащитни продукти и да участва в томбола за страхотни летни награди. Включете се в играта тук.

Ванеса Хъджинс и Ашли Грийн заедно събират тен
Седмицата на звездите в снимки
Младите жени вече не искат да са мениджъри
Ким Кардашиян и Кание ще се женят