Интензивна грижа срещу косопад от Kerastase

Kerastase предлага решение на неприятния проблем с косопада – нова формула в Aminexil Force R възстановява еластичността на кожата на главата.

Само след 7 дни накъсването на косъма намалява, косопадът също.

Качеството и еластичността на скалпа са подобрени, благодарение на растителната захар рамноза, извлечена в лабораториите на L’Oreal в нови активни съставки.

Формулата против косопад Aminexil R GLR M намалява интензивността на косопада и увеличава плътността на косата, а подхранващо-енергизираща молекула подхранва косата от корена до върха. Комфорт и свежест осигурява молекулата мадекасозид. 
Новата, по-мощна формула на Aminexil Force R прави косата мека, по-лека и копринено гладка, като намалява накъсването и омазняването в корените.

За да постигнете оптимален ефект е препоръчително да направите две терапии на година, като всяка продължава от 6 до 8 седмици – 1 доза на ден или поне 3 дози на седмица.

Как да използвате интензивната грижа?

Използвайте Kerastase превантивна вана или превантивна вана GL като подготвящ шампоан.
Нанесете на суха или измита и подсушена с кърпа коса като използвате апликатора:

1. Внимателно нанесете една цяла доза по целия скалп, като разделяте косата на сектори. Повтаряйте всеки сектор 3 пъти, за да се уверите, че продуктът е нанесен ефективно и прецизно.
2. Масажирайте зоните, където косата изтънява (на върха на главата, в страничните части на челото), като използвате кръгови движения – така стимулирате по-доброто разпределение на формулата.
3. С възглавничките на пръстите си направете масаж, за да стимулирате скалпа, като започнете от челото и стигнете до върха на главата.
Не изплаквайте. Оформете както обикновено.


Как да се обличаме според зодиакалния ни знак

10+1 прически, на които не можахме да устоим
Познайте човека по това как пие кафето си
Кой е най-скъпоплатеният актьор в Холивуд?