Идеално гладка кожа с Gillette Venus

Gillette знаят как да се погрижат за увереността на жената – като ѝ подарят идеално гладка кожа без усилия.

Gillette Venus е марката самобръсначки, специално създадени за жени. Модерната технология на самобръсначките Venus включва три ножчета, които следват контурите на крака за ултра близко бръснене, лентички с лубрикант, които осигуряват гладко плъзгане на самобръсначката и дръжка, която не позволява изплъзване дори под душа. Така бързо, лесно и безопасно кожата става съвършено гладка.
Така марката окуражава жените да “разкрият богинята в себе си”, което означава да се чувстват по-уверени, женствени и красиви.

Какво прави Venus уникална?

Системата Venus помага на кожата да остане гладка за по-дълго. Благодарение на сменящата се глава, самобръсначката може да се ползва по-дълго време, като само ножчето се сменя, когато е необходимо. Уникалната, овална глава на самобръсначката разполага с три ножчета, подредени между меки защитни възглавнички, които нежно успокояват кожата по време на бръснене, като насочват косъмчетата към ножчетата за по-близко и гладко бръснене само с едно движение.

В допълнение, лентичката с лубрикант избледнява с течение на времето,за да покаже, че повече не може да се получи оптимално Venus бръснене; дръжката осигурява стабилен захват, подложка за пръстите и топчест край за оптимален комфорт, контрол и свобода на движението.

Системата Venus има поставка за самобръсначка, която лесно може да се постави на стената в банята и в която може самобръсначката и ножчетата да бъдат съхранявани заедно, което прави тяхната смяна още по-лесна и удобна. Кутийките за ножчета Shower Safe са запечатани в непромокаеми диспенсери, за да се запазят чисти и сухи.

Освен удобството и невероятният ефект от самобръсначките, за кожата се грижат и геловете за бръснене Satin Care, създадени така, че да помогнат на ножчетата да се плъзгат нежно по кожата и да предоставят изключителна защита от порязване. Специална Sensitive skin формула пък се грижи за чувствителната кожа, Satin Care Dry Skin е създаден за суха кожа, а Floral Passion ще изпълни сетивата ви с деликатен аромат на жасмин, роса и уханна орхидея.


Перфектна грим визия с розово червило

Пролетни модни находки за пищни дами
Как да съчетаете дръзки устни с драматичен поглед
10 грешки в избора на грим и техните решения