Хай-тек грижа вече и за кожата

Какво се случва, когато високите технологии срещнат истинската анти-ейдж експертиза? Ражда се Eisenberg – френският луксозен бранд за жени и мъже, предлагащ експертни продукти за грижа за кожата на лицето и тялото, както и екслузивни аромати. 

Създадена и разработена от Жозе Айзенбърг, едноименната козметична компания обединява огромния опит на своя основател в областта на красотата и хай-тек изследванията. Това превръща Eisenberg в световен лидер при продуктите грижа за кожата, обединяващи наука и природа. Изследванията на марката водят до откриване и патентоване на революционната формула Trio-Moleculaire, в която три свързани молекули работят в синергия, за да енергизират, регенерират и доставят кислород на кожата. Тя стои в основата на всеки продукт от линията грижа на Eisenberg, включително в бестселъра Pure White.

Сред останалите серии, които вече ще са достъпни и у нас, в магазините Douglas и Beauty Zone, са Excellence, линията грижа за мъже, грим продуктите, слънцезащитните продукти Sublime Tan.

Няколко аромата допълват козметичните предложения на марката, като отново са предназначени за мъже и жени. Back to Paris, Love Affair, Eau Fraiche, I Am и Jose.