Графити красят флакона на CK One Shock

Градска традиция и артистичен усет, това е CK One Shock Street Edition.

Лимитирани издания на популярните аромати на Calvin Klein One Shock пресъздават духа на улицата чрез нейния универсален език – графитите. А не е ли това едно примамливо и вдъхновяващо предложение да освободим бунтарската си същност и да направим пролетта си непредсказуема и по-вълнуваща?

Дамският аромат е енергична комбинация от мандарина, бергамот и слива. Горски плодове в карамел и разтопен шоколад подсилват аромата, а амбра, обгърната от пачули, сандалово дърво и мускус придават чувствена нотка.

Флаконите са с дизайн от популярните графити артисти miss163 и fabel, които изразяват личното си усещане за ароматите. Дамският аромат е със светли, женствени графити върху бяло непрозрачно стъкло, докато мъжкият е в типичния за fabel див стил върху черно непрозрачно стъкло.

Мъжкият парфюм е с ориенталски аромат с връхни нотки на мохито, краставици и цитрус, в сърцевината са уханията на подправки, здравец и малиново-какаови нотки. Базовите нотки са шоколадови изкушения като шоколадова тонка, ванилия и тофифи.

Виж още:
Горещ тренд: цветна очна линия
Горещ тренд: розово червило
3 лесни съвета за почистване на козметичното чекмедже
Обувките на пролетта според… Сирма Маркова