Гал Гадот използва достъпен грим за наградите “Златен Глобус” 2018

Два продукта ще са ви нужни, за да копирате макиажа на Гал Гадот от наградите “Златен Глобус” – очна линия и червило с кадифен финиш.

А общата им стойност е около 25 лв.!

Екранната Жена чудо се довери на продуктите на Revlon за своята безупречна визия за червения килим. Гримьорката й Сабрина Бедрани споделя: “Искахме гримът й да е едновременно шик, неподвластен на тенденциите и разбира се женствен. За мен беше важно да подчертая очите й, за да може фокусът да пада върху тях. Но не и да използвам прекалено силен грим, за да мога да го съчетая с ярки устни.

Любимото червено червило на звездите

Цветът върху ярките устни идва благодарение на червилото Revlon Super Lustrous в нюанс “Bombshell Red”, което може да се намери в нашите аптеки за около 11 лв. Според Бедрани, това не е класически нюанс на червеното в стил Мерилин Монро. За Гал тя избира почти винен цвят, с повече дълбочина. “Стори ми се, че ще изглежда по-модерно и свежо,” казва тя. “Изчаках Гал да се облече и веднага след това реших какъв ще е цвета.”

Освен винените устни, допълващи съчетанието от рокля и сако на Tom Ford, Бедрани добавя очна линия. Продуктът, който използва, е Revlon ColorStay 2-in-1 Angled Kajal в цвят “Оникс” (около 15 лв.), а след това завършва с няколко пласта спирала. “За мен беше важно Гал да изглежда като себе си, а не като героиня, в която се превъплъщава.”

За make up маниацитe едва ли е изненада, че гримьорката на Гадот избира продуктите на Revlon. Козметичният бранд и достъпните му предложения конкурират много по-скъпи и професионални гримове. Едно от тях е фон дьо тенът Revlon Colorstay, който попада в топ 5 на най-добрите фон дьо тени, според звездните гримьори.