Фон дьо тенът, който покрива наистина всичко

Ултрапокривният фон дьо тен на Vichy Dermablend вече ще се предлага и във вид на стик коректор и на крем за тяло.

Новите попълнения в серията следват невероятния успех на Dermablend, който наистина гарантира впечатляваща покривност. Може би сте попадали на видеото в YouTube с момчето, известно като Zombie Boy – цялото му тяло е покрити с цветни татуси, но благодарение на Dermablend рисунките са заличени като с магия.

Подобен продукт е истинско спасение за жени с по-сериозни кожни проблеми. Dermablend буквално изтрива тежко акне, белези, петна, силни зачервявания – все неща, които силно атакуват самочувствието.


Затова тази есен френската марка разширява гамата Dermablend с два продукта – стик коректор и крем за тяло.
Стик коректорът е за онези, които имат нужда от прецизно покритие в определени зони. Той има водоустойчива формула без ефект на маска, както и трайно покритие до 14 часа. 

Още по-интересна разработка според нас представлява крем фон дьо тенът за цялото тяло. С висока покривност и устойчивост (включително срещу изпотяване), продуктът в същото време запазва усещането за непокрита кожа – и дори не оставя следи. С него заличаваме от кожата на тялото татуировки, стрии, разширени и напукани вени, капиляри, охлузвания, белези, изгаряния. В съдържанието му няма да намерите масла и аромати, което го прави подходящ за чувствителна кожа. 

Търсете в по-добрите аптеки! 

Лесни идеи за прически, които да вземем от Лили Колинс
Dolce & Gabbana се предадоха пред Скарлет