Флирт и съблазън в новия аромат Just Cavalli

Жените, привлечени от сексапилните и провокативни аромати ще харесат новия Just Cavalli на Роберто Кавали.

Секси, чувствен, жив и забавен, парфюмът е за свободните жени, които не се страхуват да изразят себе си, признават сексуалността си и с удоволствие изкушават силния пол.

Лице на аромата е Джорджия Мей Джагър, дъщерята на Мик Джагър, която в последните години уверено превзе модния подиум. В телевизионата реклама е пресъздадено страстно преследване между двама влюбени, което изразява чувствеността и изкушението, заложени в аромата. Режисьор е Йонас Акерлунд, който е работил за имена като Мадона, U2 и Rolling Stones. Фотограф на печатната реклама е Марио Соренти. 


Парфюмът носи връхни нотки на нероли – ароматно масло, извлечено от цветчетата на горчивия портокал. Сърцевината е с магнетичен аромат на цветето тиара от Таити. Базови са цветните нотки, обединени от палисандър. 

С това ароматът става наситен, но свеж и привлекателен. 
Уханието е създадено от майстор-парфюмерите Натали Лорсон и Фабрис Пелегрин от Фирмених. 

Не по-малко женствен е и флаконът от розово стъкло със златисти метални елементи. Гърлото на бутилката е с десен на розов питон, с който е изписано и името на парфюма – символ на женската съблазън. Капачката е брандирана с отличителния знак на Just Cavalli. 

Виж още:
Горещ тренд: маникюр в бяло
Горещ тренд: винтидж прическа
Лесни прически за пaрти
3 начина да подмладиш лицето си
Мода и за бикини зоната