Финото усещане за летен залез, уловено в Reveal Calvin Klein

Представете си онзи толкова деликатен и така пленяващ миг, когатослънцето отстъпва място на лекия вечерен хлад и на нощта, запазила полъхот меката топлина на летния ден. Именно за този летен залез напомняновото ухание на Calvin Klein, Reveal.

Магията на лятото и неговитеприказни залези е претворена в екзотично и опияняващо ухание. Revealпредставя нова олфактивна категория – слънчев ориенталски. Уверен ипровокативен, ароматът е като докосването на слънцето върху солената ивлажна кожа.

Истинска изненада е солено-пудреният акорд, с който сеотваря композицията, благодарения на базовите нотки от необработена сол,черен, бял и розов пипер. В сърцето на аромата съблазняваща чувственостизлъчват нотки ирис и амбра, нежно обгърнати и обогатени от връхнитенотки сандалово дърво, кашмеран и ветивер. Ароматната композиция е във флакон в минималистичния стил, характерен за CK, модерен и изработен с въображение.


Опияняваща чувственост излъчва и Даутцен Крус,
която пленява в рекламната кампания за Reveal Calvin Klein. Даутцен попада в прегръдките на сексапилния британец и звезда от “Синовете на анархията” Чарли Хънам. Това пък не е първа изява на красивата холандка за Calvin Klein, която през 2007 представи Eternity.

Reveal ще бъде на пазара през октомври.