Ето я перфектната основа за грим

Най-добрата основа за съвършен грим е красивата, чиста и сияйна кожа. Сега Braun се грижи за нежната кожа на лицето с иновативен нов продукт – Braun Face, 2 в 1 продукт, който се грижи за гладка и чиста кожа.

Какво прави Braun Face уникален?

Новото предложение от експертите по гладка кожа комбинира дълбоко почистване на порите и прецизна епилация за лицето – епилатор за лице и почистваща четка само с една смяна на главата на уреда.

Когато ви е необходима епилация, дискретна и ефикасна, малката глава на епилатора премахва дори невидимите косми и осигурява абсолютно съвършенство на веждите, горната устна и брадичката. С 10 микро отвора за супер ефикасна епилация Braun Face оставя кожата гладка за повече от четири седмици. Епилацията с Braun Face е 200 пъти по-бърза от тази с обикновените пинсети и може да премахне четири пъти по-къси косъмчета от кола маската. За секунди той дава на жените кожа, която остава гладка за седмици.

Само с една смяна на главите, епилаторът Braun Face се превръща в ефикасна четка за почистване на порите в дълбочина, която осигурява качествени спа резултати само за няколко минути. До 6 пъти по-ефикасна от обикновения скраб за лице, свръхзвуковата почистваща технология нежно, но в дълбочина, почиства всички следи от грим и замърсявания. Тя също помага на кожата да абсорбира продуктите за красота по-ефикасно и оставя кожата по-гладка, мека и видимо по-красива.

“Без значение дали се стремите към външен вид за червения килим или искате ден, в който да излезете без грим, трябва да можете да разчитате на красивата и чиста кожа на лицето като основа. Braun Face дава увереност и свобода на жените, независимо дали са с грим или не”, казва Джесика Алба, посланик на красотата на Braun и кампанията #breakfree.


Съвършено гладка кожа с Braun Silk-epil 7 SkinSpa
Джесика Алба е новото лице на Braun
Себастиян Фетел представя WaterFlex