Есенното настроение в грима идва с Catrice

Новата колекция на Catrice е вдъхновена от модните столици по света.

Есента определено е сезонът, в който можем да бъдем най-смели с грима си. Затова и в началото на този сезон сме развълнувани да тестваме новите продукти на пазара и да експериментираме с макияжа.

Тази година Catrice предлага още интересни предложения, с които да обновим бюти арсенала си. Новата им колекция съчетава две серии – “VISUAL WOW & EFFECTS” и ULTRA PERFORMANCE, така че всяка жена може да намери перфектните продукти за себе си.

Сред продуктите им виждаме любимите за есента тъмни червила и лакове, а цветовете в палитрата The Spicy Rust са в елегантни вишневи и кафяви нюанси. Много от нюансите имат и добавен блясък, който всъщност е “виновен” за WOW-ефекта в завършената визия.

Есенно обновяване на бюти рутината за безупречна кожа

Дамите, които остават верни на минимализма в грима, също могат да намерят фаворити в колекцията. Безцветният гланц, както и двете спирали за обем са предложенията на марката, които жените със забързано ежедневие ще обикнат. Това са тези продукти, които можем да използваме отново и отново и никога няма да ни подведат.

Нашият любимец, обаче, е балсамът за устни, който променя цвета си. Той е създаден така, че да се адаптира към цвета, върху който е поставен и в резултат всяка жена, използваща продукта, има специален нюанс само за себе си.

Продуктите от новите серии са подходящи за всички жени, които обичат да са креативни с грима си. Така че ако и вие сте сред тях, непременно им дайте шанс. В галерията сме оставили всички продукти, които можете да видите в новата колекция. Разгледайте ги и изберете своето ново грим вдъхновение!

По-големи и красиви устни с масаж у дома

Още стилни и по-различни идеи за есенен маникюр