Екстремно черни и обемни мигли с L’Oreal Miss Manga

Нова спирала на L’Oreal прави миглите кукленски обемни, дълги и наситено черни.

Изразителни очи, обрамчени от истински “килим” от наситено черни мигли – коя жена не би искала да изглежда така.

Сещате ли се за онези толкова впечатляващи визии на невероятните кукли от манга анимациите с техните огромни и изразителни очи? Вдъхновени от този фантастичен поглед, от L’Oreal Paris създават спиралата Miss Manga, която превръща миглите в кукленски.

Бляскавата премиера на новото попълнение в колекцията на L’Oreal се състоя в столичния клуб Bedroom, където специалният гост, корифеят в грима, Кирил Чалъков представи уникалната Miss Manga. За целта му помогна и Поли Генова, която се остави в ръцете му и само за минути се превърна в манга кукла с изумителни мигли.

Конусовидната, тънка четка на новата спирала Miss Manga е със специален дизайн, който позволява удобно нанасяне на спирала и по долните мигли, както и за постигане на максимален ефект върху горните мигли. Формулата на туша прави черното особено наситено, така че още с първото нанасяне миглите се открояват. Именно благодарение на богата и пълна с фибри формула не е нужно повторно нанасяне, с което обикновено рискувате да направите миглите сплъстени. Формата на четката помага и за естественото извиване на миглите, с което те стават обемни, наситено черни, извити и дълги – като на манга куклите, които са послужили за модел за уникалната Miss Manga.

“С новата спирала Miss Manga, L’Oreal Paris отново ни дарява с изключителен продукт. Такъв, който буквално за минути може да превърне всяко момиче в приказна манга-кукла с огромни и изразителни очи”, заяви Кирил Чалъков, след като за минути превъплъти чаровната Поли Генова в истинска кукла.

“Ние в L’Oreal Paris търсим красотата навсякъде около нас и я откриваме и в най-малкия детайл. Вдъхновяваме се от нея и това вдъхновение ни помага да разработваме нови и нови, още по-добри продукти за момичетата по целия всят. Такъв е и новият ни продукт – спиралата Miss Manga. Тя е вдъхновена от японския манга стил и невероятните кукли с огромни и изразителни очи. Без капка съмнение мога да кажа, че резултатът е невероятен – с помощта на най-модерните технологии ние успяхме да създадем нещо уникално за всички дами, които бързо, лесно и забавно могат да превърнат и своите очи в очи на манга-кукла”, разказва повече за идеята и вдъхновението бранд мениджърът на L’Oreal България Елица Кацарска.


Гледай ме в очите: Грим от седмицата на висшата мода

Спасете изсъхналата спирала
Опознайте детето според неговия зодиакален знак – част I
Забавните валентинки на Бен Клинг