Екстракт от арганови плодове прави косата здрава

Pantene Nature Fusion Oil Therapy серията е обогатена с изключителното мароканско арганово масло. Шампоан, балсам, 2-минутна маска и спрей без отмиване се грижат за здравето на косата.

Мароканското дърво Арган е добре познато на експертите в козметичната индустрия. Само за няколко години това чудодейно масло придобива значителна популярност като особено ефикасна съставка в козметиката за кожата и косата. Способността му да се абсорбира бързо в косъма и корените на косата е предпоставка за успешното усвояване на полезните му свойства. Екстрактът от дървото, което расте само в Мароко, е изключително богат на витамин Е и важни мастни киселини. Аргановото масло подхранва и хидратира третираната коса, възвръща блясъка и еластичността ѝ, като с това предотвратява накъсването, а в допълнение предпазва косата от вредното въздействие на стилизиращите продукти и процедури.

Като всяко растително масло обаче, нанасяно директно, и аргановото утежнява косата. Именно тук се намесват лабораториите на Pantene Pro-V, като създават ексклузивни продукти, които извличат ползите на аргановото масло и премахват ефекта на утежняване и омазняване на косата.

Само 4 стъпки са необходими, за да се сдобиете с красива и здрава коса. Шампоанът и балсамът от серията Pantene Nature Fusion Oil Therapy заздравяват косата от корена до върха и я предпазват при по-нататъшното ѝ стилизиране. Гладка, мека и защитена от увреждане коса постигате като към шампоана и балсама добавите и само 2 минути с маската от серията. Завършеният вид на прическата и здравата и жизнена коса придава спреят. Така само с четири продукта ще имате здрава, жизнена и лъскава коса.

Перфектните вежди правят чудеса с визията
Всички горещи тенденции за маникюра през пролет 2014!
Оранжево е горещият цвят за пролет 2014