Експертна грижа за миглите ни в две стъпки

Красивите, подчертани и извити мигли, са най-доброто грим оръжие, на което може да се довери една жена. 

За да са здрави и дълги обаче, те изискват специална грижа – както всеки един друг аспект на красотата ни.

В ежедневния си грим повечето от нас се доверяват единствено на спирала, за да ги оформят, повдигнат от корена до върха и да им придадат обем, постигайки изразителен поглед. Не бива да правим компромиси при избора на този beauty продукт, тъй като често се случва миглите ни да са покрити с туш повече от 12 часа в денонощието. 

А какво бихте казали за спирала, която едновременно действа по традиционния начин, но съдържа в себе си съставки, които подхранват миглите? Спиралата на Mavala има специална формула с копринени протеини (с хидрорегулиращи и възстановяващи качества) и ново поколение полимер, който отговаря за изключително дълготрайната фиксация. Кремообразният туш облича в цвят дори най-малката мигла, а стегнатата и извита четка ги разделя и повдига от корена до върха. В резултат получавате красиви и подчертани мигли, с дълготрайна фиксация, без размазване и напукване.

За още по-голям ефект можете да комбинирате използването на спиралата с грижата Double-Lash. Благодарение на комплекс от натурални съставки, тя стимулира фазата на растеж и фазата на трансформация на косъма (наричани анагенна и катагенна), и същевременно забавя фазата на падане на косъма – телогенна. Double-Lash се нанася вечер, след като сте почистили клепачите си от дневния грим. Оставете го да действа през нощта, а на сутринта няма нужда да го премахвете от миглите, преди да започнете с make up ритуала си.