Съвършеното нежно почистване на кожата

Когато кожата ни е чиста и диша, тя е изпълнена с енергия. Затова от Jowaé се грижат да превърнат почистващите ритуали в удоволствие за сетивата, към което да се връщаме всеки ден.

Френско-корейският бранд обогатява почистващата си серия с три нови продукта: лека мицеларна пяна, чувствено гел-олио и нежен ексфолиращ крем.

И трите продукта са с отмиване, а формулите им са обогатени с императорски божур и са подсилени с антиоксидант Лумифенол – ексклузивна патентована активна съставка и най-добрите медицински растения от азиатската фармакопея. Съставът на продуктите е до 99% натурален, като кожата остава пълноценно детоксикирана, дишаща и енергизирана.

Почистваща мицеларна пяна

С глезещата си, пухкава текстура тя е истинско спа за кожата и е подходяща дори за дами с много суха и уязвима кожа. Мицеларната пяна на Jowaé е с 98% натурална формула, не съдържа сапун и не изсушава и е изключително приятна и лека за разнасяне върху лицето, след което се отмива лесно с вода за секунди.

7 смъртни гряха, които състаряват лицето

Чувствено гел-олио

Суперсилата на този продукт е, че елиминира без следа дори тежък или водоустойчив грим, при това без агресивно въздействие върху кожата. Гелът се плъзга с лекота и се топи при лек масаж с пръсти върху кожата, превръщайки се в богато почистващо олио. Оставя кожата мека, свежа и подхранена. Подходящ е за всеки тип кожа и е некомедогенен.

Оксигениращ ексфолиращ крем

Този съвсем деликатен и нежен скраб перфектно допълва останалите почистващи продукти от серията. Съдържа ексфолиращи микрогранули, които нежно елиминират мъртвите клетки и почистват замърсяванията от порите, без да причиняват раздразнения. Кожата е почистена: може отново да диша!

Корейски ритуал в четири стъпки за съвършена кожа