Дързък, модерен, женствен: Armani Si от Armani

Giorgio Armani представя изключителната страст на Sì Eau de Parfum Intense: прекрасен манифест на дръзката жена, която умее да поема рискове.

Лансиран през 2013, Sì е своеобразно превъплъщение на неустоимата модерна женственост. Една жена символ на грацията и независимостта, която буди възхищение заради своята изтънченост, спокойната си самоувереност и когато си поиска с безупречната си съблазнителност.

Ето защо не е чудно, че лице на аромата е холивудската актриса и двукратна носителка на “Оскар” Кейт Бланшет. Австралийката излъчва неподправена увереност и грация, а многократно е обявявана за най-стилната дама на всеки червен килим, на който присъства. Именно с рокля на Armani Кейт получи статуетката си за “Най-добра актриса в главна роля” на миналогодишните награди на Академията, а любовта ѝ към бранда е всеизвестна.  

Sì Eau de Parfum Intense преминава отвъд ограниченията на чувствеността. Той акцентира върху чувствените и елегантни предимства на жената Armani. По-наситен, той отвежда уникалния модерен шипров акорд на Sì до неподозирани дълбини. Съставен от вечни нюанси, черното сияе в своята страст, необятно в своята мистерия. Eдна двойственост, която е мощно трансформирана в олфактивен еликсир, подсилен с пристрастяваща ванилия, черно дърво и кехлибарени смоли. 

С пленяваща чистота, есенцията от касис, нотка, чиито екстракт е взет от самото сърце на плода, е озарено от пикантен бергамот и есенция от мандарина, с лекото докосване на фрезия. Разкошно, флоралнo и изключително женствено, сърцето на аромата предлага изящен букет от есенция на майска роза и абсолю нероли, прибавяйки допълнителна изтънченост с кадифена давана и цвят османтус.

Когато се затопли върху кожата, ароматът разгръща своята чувствена природа. Чувствените нотки от абсолю ванилия са дори по-великолепни с есенцията от ванилия. Отделено е специално внимание на ела балсам, златен тамян и на аромата на черно дърво от прканокс и пачули. Един аромат на страстта, нежната сила, самоувереността и безпогрешната женственост. 
4 бюти продукта, които трябва да използвате преди лягане
Как да се лекуваме с аромати