Дълготрайна база за безупречен грим

Тайната на безупречния и дълготраен грим е перфектната основа, казват гримьорите на Max Factor.

Брандът представя основа за грим, която ще харесате от първо ползване. Facefinity All Day Primer е базирана на дълготрайната съставка от бестселъра, фон дьо тена Facefinity All Day Flawless 3-in-1, която безспорно почитателките на Facefinity са очаквали с нетърпение да се появи като отделен продукт.

Иновативната формула на базата съдържа микро коректори, които абсорбират себума и изпотяването на кожата, като по този начин удължават дълготрайността на фон дьо тена и осигуряват безупречен завършек на грима през целия ден.

Леката и нежна като коприна текстура оставя приятно усещане при нанасяне, а веднага след това ще забравите, че изобщо носите нещо. Кожата е матирана, гримът е фиксиран за целия ден. Приятната изненада е, че към Facefinity All-Day Primer е добавен и слънцезащитен фактор 20.

Главният гримьор на Max Factor за България – Слав казва: “Базата е продукт, който всяка жена трябва да има, за да създаде перфектната основа. Особено подходяща е за мазни кожи. Матиращите съставки абсорбират излишния себум и същевременно удължават дълготрайността на фон дьо тена. Базата се усеща копринено меко върху кожата. Нанесете след крема си за лице като използвате равна четка за фон дьо тен и леки потупвания с пръсти в T-зоната.”

Braid it! Прически с плитки, вдъхновени от звездите
Ефектни прически за лятото, които видяхме от звездите
8 прически, с които ще изглеждате по-млада
Искате ли промяна? Подстрижете се късо!