Да разбием целулита преди лятото

Ако попитате една жена какво иска да промени точно преди лятото, то повечето ще кажат, че искат да заличат целулита.

За съжаление, над 98% от нас го притежаваме, без значение дали сме слабички или пък си имаме повече извивки. За съжаление истината лъсва точно в сезона, в който вадим късите поли и панталонки.

Но това не е единственото нещо, което сломява духа ни. Веднага се втурваме да правим диети, но йо-йо ефектът от тях води до появата на различни упорити несъвършенства по дупето и бедрата, като стрии и отпускане на кожата. Ето защо освен стриктен и здравословен режим на хранене и редовен спорт, се нуждаем от нещо повече в тази нелека борба с тази проблемна зона.

Пръв съюзник и основна стъпка в тази насока е Slim Design маслото за подпомагане на отслабването на Elancyl, което има видим вталяващ ефект само след седем дни, като действа върху разграждането на мазнините и детоксикиране на клетките, заличава несъвършенствата, като портокалова кожа и атакува стриите и отпускането на кожата. Дами, ако имате бричове и не успявате да се справите с тях с помощта на каквито и да било упражнения, то масажите със Slim Design маслото за подпомагане на отслабването не само изглаждат кожата, но и ремоделират силуета.

Но на какво се дължи това?

На революционната би-фазна формула, която дава два пъти повече възможности за най-добрите активни съставки, действащи върху кожата.

1. Водната фаза (Кофеин + Бръшлян) действа за разграждане и елиминиране на мазнините. Кофеинът спомага за елиминиране на мазнините, отговорни за неравностите по кожата. Втората историческа активна съставка в тази прозрачна зелена фаза е Бръшляна. Комбиниран с масаж, той спомага почистващия процес и подпомага стегнатостта и еластичността на кожата.

2. Маслената фаза (Масло от Камелина) предотвратява образуването и подпомага корекцията на стрии. Масло от Камелина е активна съставка, която атакува малките белези, като омекотява кожата и детоксикира клетките с масаж. Спомага за еластичността и нежността на кожата и предотвратява появата на стрии.

Най-важното нещо за максималното действие на маслото е масажът. Ако следваме професионалните съвети на физиотерапевт, много по-бързо ще успеем да видим някакъв осезаем резултат.

Ето как да действате:

• След като се изкъпете и подсушите, напръскайте в дланта си Slim Design масло
за подпомагане на отслабването и го нанесете директно върху засегнатите
зони. Няколко впръсквания са достатъчни.

• Движете ръцете си в двете страни на бедрата, ритмично с бързи натискания,
с двете ръце едновременно.

• Натискайте и завъртайте вертикално и/или напречно по продължение на
масажираните зони – бедрата, ханша и коремната област.

Не се заблуждавайте от думата „масло“. Slim Design масло за подпомагане на отслабването на Elancyl има освежаваща зелена текстура с полупрозрачен ефект, свеж и енергезиращ аромат, а леката му консистенция позволява да се облечете веднага, без да оставя мазни следи по кожата.