Чист колаген за кожата от PureLogicol

PureLogicol се грижи за здравата, жизнена и чиста кожа.

Защо колагенът е толкова важен ?

Вероятно вече всички знаем, че колагенът е протеинът, който представлява 75% от кожата, косата, мускулите, ставите, сухожилията и хрущялите. Знаем и още, че след навършване на 25 години количеството на собствения ни колаген всяка година с 1.25% като с наближаването на 40 те е напълно изчерпан. Резултатът е доста забележим по-дълбоки линии и бръчки, отпуснат овал на лицето, по-разширени пори.

Решението?

Решението е да “заредим” организма с колаген както “отвътре” под формата на хранителна добавка, така и “отвън” ползвайки ежедневно колагено-стимулираща козметика за лице.

Защо PureLogicol?

PureLogicol е английска компания, основана през 2002 г Алън Маклафлин, който оставя обещаващата си музикална кариера заради сериозни проблеми с акне. Собствената му борба с този проблем го кара да се посвети на това да открие как кожата може да се запази чиста и здрава. И ето че идва големият пробив, който превръща PureLogicol в динамично развиваща се компания, която предоставя уникална грижа за кожата – успява да разбие молекулата на колагена и да я достатъчно малка, за да има ефект приетия през устата колаген.

PureLogicol хранителна добавка – 100% чист колаген

Въпреки че на пазара има голям избор на колагенови добавки и козметика, добрите дерматолози препоръчват именно PureLogicol. Това е така, защото PureLogicol е единственият 100% чист колаген за пиене с молекула под 2000 далтона. Именно “малката” молекула го прави лесно усвоим и максимално ефикасен в борбата с признаците на стареенето. Освен впечатляващия ефект за външния ни вид, приемът на чист колаген подпомага укрепването на ставите и помага за превенция на остеопорозата. Не съдържа: добавки, холестерол, консерванти, глутен, жито, пшеница, лактоза, захар, оцветители, мая.

Що се отнася до козметиката на PureLogicol – нейните формули са богати с екслузивните за марката микро-колагенови пептиди , нано-витамини и силни-антиоксиданти. И в същото време – БЕЗ опасните за здравето парабени, изсушаващия кожата алкохол, изкуствени оцветители и аромати.

Сред продуктите на PureLogicol, които предпазват, стимулират и възстановяват кожата, са и регенериращ лифтинг серум, колагено-стимулираща маска и супер антиоксидантен хидратант.



PureLogicol Регенериращ лифтинг серум



PureLogicol Антиоксидантен хидратант

PureLogicol Колагено-стимулираща маска