Бюджетните бюти продукти и тазгодишната Met Gala

Дори на най-престижното събитие в света на модата можем да открием елементи от визиите на звездите, които да копираме, благодарение на достъпните находки.

Бихте ли познали, че за визията на Джиджи Хадид за тазгодишната Met Gala е използван коректор за 13 лева? Не, нали? Продуктът неслучайно е сред едни от най-популярните онлайн. Коректорът с апликатор гъба Maybelline Instant Anti Age Eraser е известен заради добрата си покривност, трайност и най-вече достъпност.

Вероятно гримьорът на Джиджи не е избрал него заради последната причина, но освен с коректора, Ерин Парсонс съчетава продукти от високия и ниския ценови клас във визията на модела. Пудрата, спиралата, очната линия, червилото и моливът за устни – всички те са от Maybelline, докато ружът и продуктът за вежди са от NARS. Освен това фалшивите мигли на Джиджи са били от M.A.C., а за контурирането са използвани Charlotte Tilbury и Westman Atelier.

Освен голямата сестра Хадид и Емили Ратайковски се довери на достъпните брандове. Тя обаче го направи за прическата си и включи максимално много продукти от TREsemmé – сухия шампоан, фиксиращия мус и спрея за предпазване на косата с кератин.

Актрисата Джема Чан пък се появи с грим визия в светлозелено, създадена с продукти почти напълно ексклузивно с L’Oréal.