Брилянтен цвят за блондинки и брюнетки

Кой не иска да удължи времето между две посещения във фризьорския салон?

И в същото време да запази усещането за току-що боядисана коса? Знаете какво имаме предвид! Наситен цвят с неповторим блясък, гладки и видимо здрави кичури.

Независимо дали боядисвате косата си в русо или кестеняво, качеството на цвета е от еднаква важност. Блондинките държат на безупречен нюанс без отенък в жълто и именно заради това са склонни да посещават коафьора си по-често. Противно на очакванията обаче, същото важи и за брюнетките! Докато израсналите корени не са толкова забележими при момичетата с по-тъмна коса, повехналият цвят и косата без блясък са също толкова чест проблем.

Марката за професионална грижа John Frieda има решение за боядисаните в русо и кестеняво коси. Линията Brilliant Brunette Visibly Deeper е специално разработена за огнените брюнетки, за да придаде на кичурите им дързък и наситен цвят. Цялостният комплекс от шампоан, балсам и потъмняваща грижа подсилва нюанса в дълбочина. Шампоанът нежно наслагва киселинния оцветител, състоящ се от виолетови, оранжеви и жълти тонове, за да постигне шоколадови нюанси за цялостен наситен и плътен цвят. Балсамът използва технология за изглаждане с глицерин, която създава гладка повърхност на косъма и подсилва отразения блясък. А накрая грижата за под душа използва базови оцветители, които са привлечени от сухата/увредена/пореста коса, склонна да губи по-бързо цвета си.

Brilliant Brunette Visibly Deeper шампоан (17 лв.), Brilliant Brunette Visibly Deeper балсам (17 лв.), Brilliant Brunette Visibly Deeper грижа за под душа (25 лв.)* 

Sheer Blond Hi-Impact съживяват силно третираната, боядисана в русо коса. Серията възстановява и изглажда боядисаните коси, за да им придаде максимална жизненост и блясък и да запази възможно най-дълго усещането за наскоро боядисана коса. Tя отново се състои от три продукта: шампоан, балсам и маска. Шампоанът използва иновативна технология с полиоли, за да направи косата по-мека и гладка измиване след измиване. Уникалната технология за защита на цвета задържа студените тонове, предотвратява появата на медни нюанси и пази русия цвят свеж и автентичен. Възстановяващият балсам възвръща способността на косата да отблъсква влага с цел цялостен здравословен блясък. А маската за руса коса подобрява текстурата и блясъка на изтощените коси, за да създаде русо със сияещ блясък.

Sheer Blonde Hi-Impact шампоан (17 лв.) Sheer Blonde Hi-Impact балсам (17 лв.), Sheer Blonde Hi-Impact възстановяваща маска (21 лв.)*

*Цените са препоръчителни.