Божествен бронзов блясък от Artdeco

ARTDECO представя колекцията си от гримове Tribal Sunset, вдъхновена от африканските етно мотиви.

Лятото наближава с бързо темпо, а с него и новите предложения за впечатляващ грим в унисон с лятното настроение и най-актуалните бюти тенденциите за 2013. Новите продукти за очи, скули и деколте на Artdeco придават естествен и равен слънчев загар на кожата. Богатата палитра от цветове включва топли натурални тонове, бляскави бронзиращи и в наситен коралов нюанс – цветът на предстоящия летен сезон. 

Пудрата Bronzing Powder Compact е с ексклузивен етно дизайн и придава на лицето и деколтето изкусителен, нежно целунат от слънцето бронзов тен, като същевременно подхранва и хидратира кожата с включеното в нея растителното масло от инка – много богат източник на Omega 3 и 6 мастни киселини.

Предлага се в два цвята „tribal bronzing” (no. 2) и по-тъмен нюанс „tribal sunset” (no. 7). Актуалните модни мотиви от пудриерата са гравирани и върху самата пудра. Пудрата Bronzing Powder Compact не съдържа ланолин, аромат, минерални масла и парабени. Слънцезащитният фактор SPF 15 предпазва кожата от вредните UV лъчи.

Лимитираното издание на четката Travel Kabuki е изключително компактен и практичен аксесоар по време на летните пътувания. Четката е изработена от естествен кози косъм, нежен на доpир и лесна за равномерното нанасяне на пудрата.

Микро-фините лъскави пигменти в Illuminating Shimmer Cream придават изтънчени бляскави ефекти на клепачите, скулите и деколтето. С текстурата на кремообразна компактна пудра с бляскави частици, продуктът се нанася с лекота. 

Без аромат и парабени, хайлайтерът се предлага в два нюанса: ‘golden glow’ (no. 02) and ‘bronzed glow’ (no. 07). Illuminating Shimmer Cream е подходящ за всеки тип кожа.

Лимитираната палитра Beauty Box Duo е перфектното предложение за съхранение на Illuminating Shimmer Cream и е много практична по време на път.

Трицветният Bronzing Glow Blusher дарява скулите с пленително свеж тен. Преливащите се нюанси могат лесно да се комбинират и са подходящи за всеки тен на лицето.
  

Сенките Baked Eyeshadows са тотален хит, защото са изпечени по специална технология за по-добри резултати. Мраморните сенки са с интензивен цвят, фини бляскави частици и без аромати. 

Благодарение на копринената си текстура, те могат да се нанасят сухи или с навлажнена четка за сенки. ‘Marbled green’ (no. 23) и ‘marbled blue’ (no. 30) са бляскави и наситени нюанси в тюркоазено синята гама. Специалните грим ефекти могат да се постигнат също с ‘marbled purple’ (no. 37) и ‘marbled brown’ (no. 18).

BB кремове от Artdeco изглаждат и подмладяват

Пощипване на скулите разкрива най-точно типа кожа
Солариумът вдига риска от меланома със 75%
Топ 20 на храните, които помагат да си слаба