Блестящ тен и слънцезащита за кожата от Carroten

Специалистите в слънцезащитната грижа Carroten представят ново попълнение в гамата си продукти – иновативна серия кремове за интензивно придобиване на тен и цялостна защита – Magic TAN&PROTECT.

Изпитаната слънцезащитна грижа за кожата от една от добре познатите ни и предпочитани марки, CARROTEN, предлага иновативно изживяване за кожата. Новата серия Magic Tan & Protect ще се хареса на всички дами, които обичат бронзовия загар и искат да го постигнат бързо, без да правят компромис със сигурната защита на кожата.

За първи път бързото придобиване на тен и грижата за кожата в дълбочина са обединени в един продукт. Серията се грижи за интензивния и блестящ тен, като в същото време хидратира кожата и я предпазва от вредното влияние на слънчевите лъчи.

Специално разработения комплекс Tan Booster с тройно действие ускорява процеса на естествено придобиване на тен, удължава тена и активира синтеза на колаген. Хидратиращият комплекс Hydroact поддържа естествената влажност на кожата. Блестящи перли подчертават тена. UV защитата предпазва кожата от негативните влияния на слънчевите лъчи. А екзотичният аромат на кокос ще допълни удоволствието от пълния релакс на плажа.

Кремовете Carroten Magic Tan & Protect се предлага с SPF 20 и SPF 30.

Mint it: летен маникюр в ментов цвят
10-те навика, които вредят на ноктите ни
Грешките, които допускаме при слънцезащитата
Можете да имате по-сочни устни без инжекции!