Безопасно боядисване на косата с KOLORA ZERO

KOLORA ZERO е първата боя за коса в България без амоняк, без PPD (пара-фенилендиамини), без резорцинол, без алфа-нафтол, без персулфати, без SLS/SLES, без минерални масла и без парабени, което я прави по-деликатна от повечето бои за коса на пазара.

Всяка дама, която обича да експериментира с цвета на косата си, е загрижена за състава на използваната боя и евентуалното изсушаване на косъма или дразнене на кожата на главата.

Усещането за парене по време на боядисване, зачервеният скалп и дехидратираният косъм, който с времето изтънява и губи блясъка си, са проблем, който масово свързваме с по-агресивните бои.

KOLORA ZERO дава комфорт и 100-процентова защита по време на боядисване. Нейната богата кремообразна формула не съдържа:

  • Амоняк, който отваря сърцевината на косъма, за да може боята да проникне в дълбочина,
  • Пара-фенилендиамини (PPD), които са изключително силен алерген и могат да предизвикат тежки алергични реакции по скалпа, лицето, врата или ръцете,
  • Резорцинол, който може да предизвика алергии, кожни раздразнения или да наруши производството на хормони в организма,
  • Алфа-нафтол, персулфати, SLS/SLES, минерални масла и парабени, които изтощават, накъсват и увреждат естествената структура на косъма и скалпа.

Имаме избор от 18 атрактивни и наситени нюанса, които освен че са лишени от тези вредни съставки, са обогатени с изключителен микс от натурални масла и екстракти.  Формулата на KOLORA ZERO запазва виталността на косата, прави я по-гъвкава и блестяща, благодарение на съдържащите се в нея:

  • Пшеничени протеини в комбинация с течен кератин, които възстановяват и хидратират косата по време на боядисване.
  • Конопено масло – задържащо влагата в косъма, благодарение на три-активния комплекс от Омега-3 есенциални мастни киселини.
  • Масло от жожоба, балансиращо производството на себум и подхранващо в дълбочина.
  • Висока концентрация на растителните екстракти: орех (в черните и кафяви нюанси), лайка (в русите нюанси) и къна (в червените нюанси), придават по-висока плътност и интензивност на цвета.

Доверете се на KOLORA ZERO за своята нова визия. “Зелена” грижа без компромиси със здравето!