BEST BEAUTY PRODUCTS: Супер грижа за лице

Concentrado на Schaebens

Анти-ейдж капсули за лице с концентрат с хиалуронова киселина и пантенол стимулират регенерацията на кожата и изглаждане на бръчките. Подходящи са за всеки тип кожа.

 

Intensive  Hyaluronic на Esthederm

Интензивно овлажняваща маска с комбинация от две форми на хиалуронова киселина (капсулирана и с висока молекулна маса) изглажда фините линии и бръчки по лицето и намалява усещането за опъната кожа.

 

Beauty Sleeping Mask на WASO

Интензивна овлажняваща нощна маска за всеки тип кожа с екстракт от семена Yuzu, с ботанически екстракт от планктон, с овлажняващи съставки и технология с действие срещу пъпки.

 

Huile Prodigieuse на Nuxe

Емблематично олио от растителни масла със суха текстура за подхранване и хидратиране на лице, коса и тяло. АФормулата съдържа 98% натурални съставки и витамин Е.

 

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery на Estee Lauder

Възстановяващ околоочен гел, който предотвратява последиците върху кожата от агресивните фактори на околната среда и от синята светлина.

 

СЪВЕТ на Люба Вангелова:

“Първо правило, когато избирам, е да е съобразена с моя тип кожа. С годините обаче кожата се променя – замърсяването, стресът, хормоните, недоспиването – това са далеч по-влияещите фактори в сравнение с възрастта. Затова изборът на козметика за лице е съобразен освен с типа кожа, също и с моментното състояние. Периодичните посещения за консултации при дерматолог в този смисъл са задължителни.”