BEST BEAUTY PRODUCTS: Почистващи продукти

Mission Eclat на Avon

Почистваща пяна за лице, която подхранва и подсилва тъканите на кожата – прониква дълбоко и „изтегля“ замърсяванията, благодарение на елементи във формулата като коензим Q10, антиоксиданти и липоева киселина.

 

Detox на bioten

Мицеларна вода за нормална към мазна кожа, която е обогатена със 100% естествен активен въглен, който почиства,  детоксикира и възстановява кожата. Формулата е с 94% естествени съставки и хидратиращ комплекс Hydro Nutrient.

 

DermatoClean на Eucerin

Мицеларният разтвор 3 в 1 премахва водоустойчив грим от очите и лицето и помага на кожата да диша по-добре. Подходящ е за всички типове кожа.

 

Purete Sublime на Galenic

Ексфолираща пудра с текстура от 4 високоефикасни пудри, която елиминира замърсяванията, токсините по кожата, изяснява тена и е с матиращ ефект.

 

Balancing Softener на ShiSeiDo

Почистващ лосион с флорален терапевтичен аромат и растителни екстракти с мощни антиоксидантни свойства за нормална и комбинирана кожа с анти-ейдж и хидратиращ ефект.

 

СЪВЕТ от Петя Бондокова:

“Винаги имам поне по два-три различни почистващи продукта, които редувам в зависимост от това как усещам кожата си на момента. Когато съм под стрес или пък ако съм била по-дълго на студено навън, тя става доста суха и тогава избирам възможно най-щадящата пяна или богато почистващо мляко. Но си имам и по-дълбоко почистващи продукти и скрабове. Тях обикновено оставям за края на седмицата и ги използвам вечер, когато следва подхранваща маска. “