BEST BEAUTY PRODUCTS: Маникюр & Педикюр

Маска за ръце Sephora

Екстрактът от алое вера в тази маска подхранва кожата на ръцете и я овлажнява задълго. Сложете ръкавиците, напоени с екстракта, и оставете да действа в продължение на 15 мин.

 

Nail Envy Dry & Brittle на O.P.I.

Заздравител с лечебен ефект върху сухи и изтощени нокти – в продължение на 7 дни се нанася слой, без да се изтрива предишния. За един месец ноктите разкриват здравия си потенциал.

 

Електрическа пила на Sholl

Тази пила превръща домашния педикюр в удоволствие – използва се на сухо в продължение на 5 минути на стъпало. Ролковата глава е с микрогранули, които с лекота ексфолират мъртвата кожа.

 

SOS Nail Repair на Pupa

Естествено масло за дълбоко подхранване на нокти и кожички с висока концентрация на бадемово масло.

 

Mavaderma на Mavala

Подхранващо масло за стимулиране растежа на нокти чрез активиране на кръвообращението им в корена – с масло от пшеничен зародиш, маслиново масло и масло от сладък бадем.

 

СЪВЕТ на Люба Вангелова:

“Поддържане на перфектен маникюр и педикюр в домашни условия е възможна мисия. Опитът ме е убедил, че решаващ в случая е комплектът от точните продукти, чиято единствена цел е да ви улеснят. Другото условие е дисциплина, т.е. трябва си редовна работа. Избирам продукти, които комбинират няколко действия – като например ексфолиране и подхранване. Всяка допълнителна грижа е бонус за красотата и спестява време.”