BEST BEAUTY PRODUCTS: Грижа за лице и тяло

Mineral 89 на Vichy

Хидратиращ крем гел за лице с 89% термална минерализираща вода Vichy и хиалуронова киселина с естетсвен произход.

PGX® Daily Ultra Matrix

Меки капсули, които помагат за овладяване на апетита и наднорменото тегло, като  стабилизират  кръвната захар. Изцяло естествен продукт, който съдържа комплекс PGX (PolyGlycopleX®) – комбинация от фибри, източник на растителни влакнини.

 

Интимен помощник Гинексид

Гинекологичната почистваща пяна с 4.5 pH е хигиенно-козметична добавка, която е спасителен помощник в рискови за интимното здраве на жената ситуации. Нежният ментолов аромат остава освежаващо усещане.

 

Bio-Oil

Специален продукт за грижа с многопосочно действие с революционната съставка PurCellin Oil – заличава белези и стрии, подхранва и хидратира кожата, намалява бръчиците по лицето.

 

Skin Moisture на bioten

Този възстановяващ крем е с нежна текстура, с фомрула със 100% естествен  екстракт от водна лилия и UV филтри за всеки тип кожа. Съвременният хидратиращ и антиоксидантен комплекс  HYDRA FUSION 360 подпомага  възобновяването на водния баланс на кожата

 

СЪВЕТ от Петя Бондокова:

“Моята грижа за кожата започва с това, че спя много, по 8-9 часа на нощ. Лягам си рано – зная, че не звучи много забавно, но ми дава енергия и видимо се отразява на лицето. По отношение на козметиката, най-важно е постоянството. Аз лично купувам осново хидратиращи продукти, като понякога пръсвам малко термална вода преди крема, за да овлажня кожата допълнително. А през зимата често прибягвам до още един трик – добавям малко автобронзант към дневния хидратиращ крем, което придава повече топлина на лицето. Най-важното обаче си остава следното: Не пушете, не се стресирайте излишно и спете повече!”