BEST BEAUTY PRODUCTS: Гаджети за красота

Moisture Protect на Philips

Пресата за коса с подвижни керамични плочи, която запазва влагата в косъма – това е сериозна заявка за защита, съхранен блясък и гъвкавост на косата. Загрява за 15 секунди и е супер лека.

 

Soft Sensation на Rowenta

Епилатор, след който кожата остава не само гладка, но и мека. Технологията „без болка“ превръща епилирането в ритуал за красота, който носи удоволствие.

 

Face 830 Premium Edition на Braun

2-в-1 продукт, който слекота постига съвършената красота на лицето – с четката ексфолирате повърхността на кожата, а с епилатора почиствате всички фини косъмчета по трудно достъпните деликатни места.

 

Luna play plus на Foreo

Звуковата четка от медицинкси клас силикон за почистване на лице освежава и изравнява тена, премахвайки 99,5% от мръсотията, кожните мазнини и остатъците от грим.

 

СЪВЕТ от Ипек Иванова: 

„Миналата година бях на сватба извън София и разбрах, че няма нищо по-важно в такива екстремни ситуации, от добрата стара преса. Но е важно да е хубава! Керамична, със защити и всичко останало. Да инвестираш в бюти gadgets си изисква бюджет, така че, когато тръгна да купувам нещо – чета и прибягвам до youtube видеа. Имам и приятелки, които си купуват всичко и винаги се допитвам и до тях. Технологиите се развиха толкова много, но все още няма нищо по-доверено от това да питаш най-добрата си приятелка: “Абе, това върши ли работа?”.