BEST BEAUTY PRODUCTS: Декоративна козметика

Палитра коректор Studio Fix Conceal & Correct Palette от M.A.C.

Палитрата с четири цвята коректори и два коригиращи нюанса е за всеки тип кожа, обогатена с антиоксиданти.

 

Фон дьо тен HD от Golden Rose

HD е най-новата колекция на Golden Rose, а фон дьо тенът съдържа специални пигменти, които разсейват светлината върху лицето и създават тен с „мек фокус“.

 

Балсам Le Rouge Perfecto от Givenchy

Ултрахидратиращият балсам Le Rouge Perfecto от Givenchy придава обем и подсилва цвета на устните, като ги хидратира и подхранва с масло от шеа и еозин, който се свързва с pH на устните, като персонализира нюанса им.

 

HYPOAllergenic Mat & Smooth от BellCosmetics

Хипоалергичната матираща и изглаждаща грим база улеснява равномверното нанасяне на грима, изглажда фините бръчици и матира тена.

 

Палитра сенки CoverSHot Eye Palette от Smashbox

Палитрата комбинира внимателно подбрани 6 цвята сенки за очи с кремообразна формула, която помага на грима да се задържи през целия ден без промяна.

 

СЪВЕТ от Ипек Иванова: 

“Когато си купувам гримове звъня на Надя Сивкова! Наскоро се запътих към мола за фон дьо тен и нямаше от този, който тя ми беше препоръчала и изпаднах в паника. Изгледала съм толкова видеа в youtube, купила съм толкова продукти, от които съм нямала нужда, че с годините (цели 30) разбрах, че за такива неща се допитваш или до бюти консултантката в магазина, или до гримьор.”