BEST BEAUTY PRODUCTS: Българска козметика

Melabel Whitening на Biotrade

Избелващ нощен крем с коджикова киселина за изравянване на тена и гликолова киселина за нежно излющване на роговия слой на кожата.

 

Regenerating Power Serum на Revive Snails Extract

Интензивен регенериращ серум за всеки тип кожа, съчетаващ в себе си силата на 100%-ов екстракт от охлюви,ценните масла от бадем и невен и антиоксидантната мощ на екстракта от костилка на маслина.

 

Oil Elixir от Rubelia

Серум за лице и шия със 7 натурални масла – от кайсиеви ядки, арган, безсмъртниче, камелина, розмарин, лавандула и розово масло, както и витамин Е. Подхранва дълбоко кожата и подпомага забавянето на появата на фини линии и бръчки.

 

Линия за коса Professional Solutions от Rubelia

Шампоани и балсами с формула с растителни екстракти и етерични масла, без парабени, силикони и оцветители.

 

Здраве от Арома

Обичаният от поколения българи крем е разпознаваема родна марка универсален успокояващ и противовъзпалителен крем за кожата на цялото тяло и на лицето.

 

СЪВЕТ на Люба Вангелова:

“Отдавна българската кзметикч а ев списъците ми наравно с тази на световни козметични брандове. Не само информацията, с която се запознавам в работата ми като козметичен редактор, но и в обкръжението ми се увеличават срещите ми с хора, които ползват българска козметика. Причината за това може да е само една: ефикасност и качество. Проучвания, ценни съставки и ниво на производствен процес са постиженията в областта на българската козметика за грижа за кожата и косата. Все още са оскъдни българските продукти в клас декоративна козметика. “