BEST BEAUTY PRODUCTS: Аромати

L’Interdit от Givenchy

Новият L’Interdit аромат на вечната класика е ключът към свободата на жените – разкрива цветен бял букет от портокалов цвят, жасмин и тубероза в контраст с дървесни нотки ветивер и пачули.

 

Gucci Bloom Nettare Di Fiori от Gucci

Новият Gucci Bloom Nettare di Fiori изследва загадъчната уникална природа на жената – стартира от клсическия Gucci Bloom с богат цъфтящ флорален аромат и се издига до невероятна шипрова есенция.

 

Joy by Dior от Dior

Ароматът на радостта носи нова есенция за живота – искрящата осезаема радост включва в себе си едновременно свежи, упоителни, флорални и млечни нотки.

 

Scandal By Night от Jean Paul Gaultier

Интензивният парфюм е ароматната визия за скандалната жена – пищното ухание се развива с нотки на тубероза и мед, сандалово дърво и зърна от Тонка.

 

Tom Ford Ombré Leather от Tom Ford Beauty

Унисекс ароматът в гладка матова черна бутилка ухае на кардамон, шафран, черна кожа, пачули, ветивер, бял мъх и топъл кехлибар.

 

СЪВЕТ на Люба Вангелова: 

“Изборът на парфюм е възможно най-персонализираният и изисква вслушване в собствените ни сензори. Аз давам време на уханието да се развие върху мен. Това отнема няколко дни дори. Но го нанасям навсякъде – на китките, на врата, лактите и дори на глезените. Но никога на не търкам кожата и не пръскам върху дрехите. Първо, това разваля ароматната композиция, и второ – лишавате го от индивидуалност, която се разкрива само в комбиниация с миризмата на кожата ви.”