Avène предлага ефективно решение при кожа, склонна към акне

Склонната към несъвършенства и прекомерно омазняване кожа е сериозно изпитание за самочувствието на всяка една дама.

Тя има нужда едновременно от третиране, но и от прикриване. Същевременно гримът се задържа върху нея изключително трудно.

От Avène се погрижиха да предоставят решение и го нарекоха Avène Cleanance Expert Тонирана грижа – това е комфортна кремообразна формула с лека покривност и едновременно с това активна грижа.

Продуктът представлява перфектен сутрешен ритуал за жените с проблемна кожа. И то само в една стъпка.

Cleanance Expert Тонирана грижа съчетава комбинация от съставки с таргетно действие срещу несъвършенствата. Намалява зачервяванията,спомага за елиминирането на пъпките и намялва свръхпродукцията на себум.

В Cleanance Expert грижа, като и във всички продукти на Eau Thermale Avène, се съдържа Термална вода Avène – успокояваща, антииритативна и омекотяваща.

Резултатът – кожа с по- малко несъвършенства, равномерен и сияен тен през целия ден. Пигментите във формулата имат лек покривен ефект, изравняват тена и му придават напълно естествен, сияен вид. Покритието оставя кожата да диша, но можем да се доверим на неговата дълготрайност – до 6 часа.

Покажете лицето си с увереност! С помощник като Cleanance Expert от Еаu Thermale Avène, несъвършенствата не са непобедим проблем.

Hero Slider