Ароматното дуо на Karl Lagerfeld владее лятото

Дизайнерът Карл Лагерфелд успешно пренесе своята визия, така добре позната ни от колекциите на Chanel, в култовите аромати, носещи неговото име. 

Използването на модерни, но същевременно класически линии, постави Лагерфелд сред топ дизайнерите на нашето време. Тази година той пише нова глава в историята на парфюмите си, улавяйки есенцията на изпълнени с партита вечери в два аромата – един за мъже и един за жени. Нарича ги Private Klub.

Повече от селфи или папарашка снимка, Private Klub събира в себе си духа на безразсъдната, жизнена, бурна младост. Двата парфюма са вдъхновени от имиджа на съвременната секси двойка, която обикаля клубовете по цели нощи. Имената им присъстват в гест листите на най-ексклузивните соарета. Красиви и елегантни, двете нощни птици “кацат” от парти на парти, от клуб на клуб, между празнични и луксозни ъндърграунд локации. Главите се обръщат към тях, когато влязат някъде, а присъствието им на някое събитие гарантира дива и запомняща се нощ. 

Кайзерът избира две от любимите си модни икони да превъплътят тази звездна двойка: топ моделите Барбара Палвин и Батист Жабикони. Заснети в черно-бяло на нощна парижка улица, двамата са най-доброто изражение на младостта и модерността, които Лагерфелд иска да внуши. Жабикони е строен и шик, а Палвин – чувствена и блестяща.
Ода за нощта и веселието, флаконите Private Klub са “облечени” в лакирано злато за дамската версия и в живачно сребристо за мъжката, и са с изчистени линии, точно както и прет-а-порте колекциите, носещи неговия подпис.

За нея 

Първият дамски парфюм на Лагерфелд използва зелени флорални нотки, но новият Private Klub за жени е създаден около елегантни ориенталски и флорални нотки. От лимон до кашмеран и цветен букет, парфюмът притежава ултра женствен подпис, пълен с живот, модерност и светски блясък. Парфюмеристът Софи Лабе обяснява : “Private Klub използва комбинация от искрящ бергамот и подправъчен розов пипер във връхните нотки, кремообразен мускус и намек за бадем в базата. Този контраст пресъздава уверената, блестяща аура на VIP дамата на частно парти. Тя излъчва концентрирана страст и огнена енергия. Именно за това създадохме флорално сърце, изтъкано от изтънчени рози, виолетки и магнолия.” 

За него 

За разлика от KARL LAGERFELD for men, който съдържа нова интерпретация на добре познатите ароматично-фужерни аромати, Private Klub за мъже е дървесно-подправъчен аромат. Лавандулата присъства отново, но по нов, по-подправъчен и неочакван начин, затоплена от нотки кедър, ветивер и кумарин. “При създаването на Private Klub, ние уловихме уникалния нощен амбианс на ексклузивните клубове чрез наситена комбинация от дървесни нотки, чувствени подправки и гореща канела.“, казва парфюмеристът Никола Болио. “Добавихме щипка босилек за провокативно първо впечатление и сърдечни нотки на сочен ананас за свежест.” 
Как се хранят супермоделите?
Джесика Алба разкри тайната за убийственото си тяло