Ароматната градина на Marc Jacobs

7 години след като създаде емблематичната “маргаритка”, изкусителния аромат Daisy, любимецът ни Marc Jacobs пуска поредното издание с така нежните цветчета и го превръща в мечта – Daisy Dream.

Ароматът пленява с възхитителни върхови нотки от черници, свеж грейпфрут и сочна круша. Женственост излъчват нотките жасмин, личи и синя вистерия в сърцето на това ефирно и изкусително ухание. Базовите нотки от бяла дървесина, мускус и кокосова вода оставят усещане за мечтателност.

Това така деликатно плодово-флорално ухание, което пресъздава нежността и мечтателността, необятността на небето и изяществото на маргаритката, допълва зашеметяващата колекция от аромати с подписа на дизайнера. А ние от MissBloom не крием пристрастията си към уникалните творения на Marc Jacobs.

Свежо ухание, облечено в най-щастливите цветове – Oh, Lola! Sunsheer е прозрачен плодово-цветен аромат, по-лека и свежа интерпретация на оригинала с изразена женственост. Ароматът се разкрива с прозрачен връх от искряща малина, ягода и круша, които разцъфват върху розовата сърцевина от богат божур, магнолия и циклама и достигат до чувствената ванилия, сандалово дърво и зрънца тонка в основата.

Dot e разточителен и буен флорален букет, щастлив и жизнен. Първото вдъхване на аромата грабва с нотки червени боровинки, сочна питая(наричана още драконов плод) и сладостта на орлови нокти. Разточителното флорално сърце на аромата разцъфва с пристрастяващ жасмин, пречупени през енергизиращите нотки на кокосова вода и портокалов цвят. Аромата завършва с женствена база от кремава ванилия, плавей и чувствен мускус.

Honey е онова неустоимо ухание от колекцията с марка Marc Jacobs, което определяме като възхитително, светло и жизнерадостно. Един от “любимите” аромати на Марк. Слънчев и съблазнителен цветен аромат, който зарежда със свежестта на зелена круша, подчертана от вълна от плодов пунш и сочна мандарина. В сърцевината портокалов цвят с нотка искряща женственост, се смесва с нектар от орлови нокти и праскова, а мед, ванилия и мека дървесина оформят топлата, златиста основа.

И, разбира се, няма как да пропуснем любимите ни версии на така пленяващата “маргаритка”, превърнала се в легендарен символ на благоуханната гама с марката Marc Jacobs.

Това са Delight изданията на Daisy – Daisy Marc Jacobs Delight Edition и Daisy Eau So Fresh Delight Edition.

Daisy Delight е искрящ букет
от слънчеви цветя, свеж, непредсказуем и очарователен. Щом пръснете от парфюма върху кожата си, ще усетите истинска експлозия от нотки цвят от дюля и фрезия с хрупкава червена ябълка, а в сърцето пленява неустоим букет – ирис, гардения и божур. Огрени от слънце дървесини и мускуси в базата довършват ароматната композиция с топла, чувствена прегръдка.

Daisy Eau So Fresh пък е чувствен, свеж, но и игрив аромат, който ще ви донесе истинска наслада. Daisy Eau So Fresh се отличава от оригинала с прилив на червен портокал, с екзотично цвете тиаре, примесени със сладостта на малина и очарованието на кадифена кайсия.

Ани Софрониева


Есен 2014: Новите тенденции в прическите
Вълшебствата на грима за по-красиви очи
Трикове и ефекти при използването на очна линия